LerenLeren – instroomprogramma

LerenLeren is een cursus die Rudolph Regter is gestart in de zomer van 2020, om zo in te spelen op de vraag van studenten naar wat een handige manier is om te leren en een scriptie of portfolio te produceren. Om zo efficienter te studeren en met meer trefzekerheid het assessment goed te doen.

Het instroom programma is een onderdeel van LerenLeren en bedoelt voor studenten waar het lang geleden voor is dat ze een studie deden. Het is ook bedoelt voor de mensen die hun studie weer oppakken en zijlings instromen in een onderwijsprogramma.

Hieronder de slides die ik dan gebruik. Zonder toelichting kan je er een beetje wat mee. Met een toelichting veel meer, zie dat je weet wanneer ik weer zo een programma opstart. Vaak is dat in september en februari van een jaar. Dat is dus bij de start van een semester.

Mijn persoonlijke tip nummer 1 hier? Zorg voor gezelligheid met andere studenten tijdens de studie, investeer daarin. Ouderejaars geven dit steeds als de kritische succesfactor om snel door de studie heen te gaan.

Veel succes bij de studie!

Rudolph Regter

Veel studieplezier. En leren maakt het leuker, dat ga je zien!Introductie


Onderzoek en informatie vaardigheid


Modellen en Theorie


Kosten/Baten en planning