Je loopt vast

Als je vastloopt ben je niet de eerste en niet de laatste. Als je denkt dat je hierin uniek bent…. helaas van de 10 studenten lopen er 10 vast tijdens hun studie. Dat is wel vervelend. Nog vervelender is het als dit een reden gaat zijn je studie te stoppen. Dat is nergens voor nodig! Hulp is onderweg zou ik een beetje flauw zeggen. Lees verder, kom je er niet uit, mail me dan! Gratis en voor niets geef ik je antwoord.

Wellicht staat jouw probleem hier tussen en kan je baat hebben bij wat ik je vertel, of wat studenten die je voor gingen je als tip zouden geven. Staat je probleem er niet tussen, laat me weten en ik zal je gaan helpen. Mijn email adres hiervoor is rudolph.regter@outlook.com

WORK 01

Werk vindt theorie onzin

Je werkgever heeft helemaal niets met theorie of modellen. Wat dan te doen?

WORK 02

Je kan geen hoofd- of deelvragen verzinnen

Hoe maak je daarmee een start? En doe je dat op tijd, zodat er nog tijd is om je scriptie of portfolio te schrijven?