Hfd 3. Theorie

Reden van dit hoofdstuk

Het is lente 2023 en een vriendelijke studente hielp me herinneren dat deze pagina nog niet volledig was. Dus ga er komende tijd even aan klussen, leuk werkje in de mei vakantie.

Hieronder alvast de slides die ik wel eens gebruik bij de ondersteunende lessen die ik geef om studenten te helpen naast mijn gewone werk. Ik noem dat LerenLeren en is toegankelijk voor alle studenten.


Losse notities en tips

Er zit vaak spanning op wat een firma wil, wat de student wil en wat de docent wil.

Het gebruik van theorie en modellen is niet iets waar bedrijven veel mee bezig zijn. En als je als student op je werk aankomt met een theorie xyz zal men mogelijk je afpoeieren met ‘hier weten we wel wat we moeten doen, dat hebben we niet nodig..’. Geheel te begrijpen, want men denkt dat de firma al x jaar bestaat en ze het wel goed zullen doen dus.

Wat kunnen je argumenten zijn.

het moet van school. Dit is