Wat dacht de assessor – week2

De volgende week achter de rug met weer een paar opmerkelijkheden. Daar kunnen de studenten die nog op moeten wellicht hun voordeel mee doen. Dat je even moet oefenen met de techniek moet je nu overigens wel duidelijk zijn.

QUOTE: Elke zaterdagochtend werkte ik met iemand aan de studie

Deze student behaalde dan ook een expert status met een werkelijk schitterend stuk. Samenwerken met een andere student op een vast moment, het doet je trefzeker het eind resultaat halen. Deed je dat afgelopen periode niet, dan iets voor de komende studieperiode.

QUOTE: Ik heb de rubric niet gelezen nee.

Dat is het voetbalveld opkomen en niet weten waar die palen met dat net voor dienen. En dat het een spel is met regels en punten tellen waarmee je kan winnen…Tja…

QUOTE: De eerste keer dat ik dit op deze computer doe.

Fijn dat je een nieuwe computer hebt, of er een hebt mogen lenen… maar oefenen even hoe Teams daarop werkt voordat je mijn tijd, beter gezegd, jouw tijd, aan het verprutsen bent…. Sorry hoor….

QUOTE: Mijn portfolio heb ik hier niet bij de hand, waarover gaat het?

Schitterend, werkt je een paar maanden aan een stuk, doe je examen, heb je dat stuk niet bij de hand. Wist je niet dat daarover vragen konden komen? Zoveel prutserigheid….

Verder nog…

Gebruik geen plaatjes waar nog het watermerk op te zien is (vaak zijn dat vele @@@ die erop staan). Dan gebruik je iets dat een copywrite heeft… dat is niet ‘verantwoord handelen’.

Leuk was…

… een topper was iemand die het assessment interactief maakte met een quiz tussendoor. Schitterend. Dus ook een expert als resultaat.

Rudolph Regter

Zondag 23 januari 2022