Assessment – Training

Je zit tegen de deadline aan van je portfolio of die is net achter de rug….. Je denkt nog niet aan het moment in januari dat je dat portfolio gaat gebruiken als input bij je beoordeling. Dat is van latere zorg….

Toch nog even zeker maken dat je de juiste dingen op je presentatie gaat zetten? Of weten hoe zo een assessment in zijn werk gaat? Begin 2022 maakte ik een start met korte trainingen voor het uitvoeren van een assessment. Wat moet je voorbereiden, waar moet je rekening mee houden en hoe gaat het überhaupt in zijn werk?

Deze maand juni geef ik op de donderdag avond van 19:00 tot 20:00 uur online een soort ‘bijles’ rond assessments. Geen kosten, geen verplichtingen. Ik doe dat in mijn eigen tijd, gewoon omdat het leuk is als studenten slagen voor hun assessment.

Verzeker jezelf alvast van een plek en schrijf je hier in. Zo ben je zeker van een goede voorbereiding op zo een belangrijk moment.

Ik ga je zien?

Rudolph Regter