Hallo nieuwe studenten!

Welkom! Hier een website die een niet officiële website is. Maar die je wel goed op weg kan helpen in het maken van een portfolio. Elders zal zo een portfolio soms scriptie of werkstuk worden genoemd.

Wat ga je hier vinden?

Zowat alles wat je nodig hebt om tot een bouwsel, een product te komen, waar je alles in kan stoppen wat nodig is om bij een assessment te bewijzen dat je iets kan. En wat je moet bewijzen dat gaat een docent je vertellen en kan je vaak lezen in een rubric of beoordelingsformulier.

Verder heb ik hier niet veel tekst te vertellen, de website moet zijn eigen verhaal doen.

Mis je iets, laat me weten en zend me een mail op rudolph.regter@outlook.com dan zal ik het aanvullen. Soms kan je ook nog wat materiaal vinden op mijn andere website http://www.rudolphsnew.com en dan onder het kopje ‘lessen’.

Veel leesplezier, naar ik hoop help ik op deze manier nog meer studenten trefzeker hun studie te laten afronden.

Rudolph Regter