Soft launch deze site

Pfff… eindelijk tijd gevonden deze website verder in te richten. De teksten heb ik de afgelopen maanden gemaakt, nu was het werk die te uploaden in de juiste vakjes.

Ben de teksten nog een doorgelopen en naar ik denk ben ik nu ongeveer op 70% van wat ik denk allemaal nodig te zijn om studenten een volledig handboek te geven om een sterk portfolio (of scriptie of rapport, net hoe je het wil noemen) te maken en om succesvol examens of assessments te doen.

Vervolg

Actie 1. De link naar deze website rondzenden naar 1e jaars en horen wat die er nog in missen. Dat dan aanvullen.

Actie 2. De link daarna naar 4e jaar zenden en vragen wat je missen of onjuist is. Dan maar te hopen dat ze niet boos worden, want een makkelijke website als deze was er niet toen zij begonnen met de studie……

Actie 3. Het geheel opvrolijken met plaatjes en zo. En dan mijn collega docenten de link zenden en hun mening vragen en dan aanvullingen maken eventueel.

Actie 4. Lanceren. Mijn doel is dat in Mei te doen, ruim op tijd voor studenten die hun portfolio in juni moeten inleveren en dan assessments gaan doen.

Actie 5. Vanaf september 2021 deze website in de etalage zetten.