Plan van Aanpak

Plan van Aanpak

Dit is de start pagina met uitleg wat bij de Plan van Aanpak hier te vinden is.

Volg de stappen eventueel.

Bottom line: Plan van Aanpak maakt dat je trefzeker de deadline haalt en vergroot je kans op voldoende met 60%. Afstem document met je docent om teleurstelling later te voorkomen (docent drie weken voor de deadline: ‘vond je hoofdvraag verkeerd’). Dan is tig weken werk voor niets zijn. (gebeurd in 1 op 10 studenten)

Stap 1. Lees het advies over hoe een Plan van Aanpak ik te richten.

Stap 2. Bekijk het stuk over Hoofd- en Deelvragen, en ga eerst een vooronderzoek doen en kom zo tot je definitiever set aan vragen en overleg die met je docent. Een vooronderzoek overigens klink als een zwaar woord voor iets dat ook simpel kan zijn en snel uitgevoerd, vaak als je langer bij een firma werkt, heb je bij het koffieapparaat al voldoende potentiele problemen of kansen gehoord.

Stap 3. Nadat je jouw Plan van Aanpak hebt gemaakt, zet die af tegen de checklist.

Extra’s

Tip: In je Plan van Aanpak een kleine planning verwerken lijkt me goed. Die dan boven je bed hangen en jezelf aan houden nog beter, dat maakt je trefzeker. Vraag eventueel hulp van een mede student, of beter nog, werk met iemand samen, dan geeft gezelligheid en ‘peer pressure’.